Creative team

Lesontwikkelaar basisonderwijs / Educatief Auteur

Organisatieomschrijving

&samhoud creative tech en &ranj werken samen met ANWB aan een digitale leerlijn verkeer voor het basisonderwijs en zijn op zoek naar enthousiaste lesontwikkelaars / educatieve auteurs die het team komen versterken.

Functieomschrijving

Als lesontwikkelaar / educatief auteur help jij bij de ontwikkeling van digitale verkeerslessen voor groep 1 t/m groep 8.Je vertaalt de opgestelde leerdoelen naar leuke opdrachten en zorgt voor afwisselende plenaire en individuele lessen. Je schrijft mee aan de docentenhandleidingen die de diverse lessen ondersteunen. Samen met een onderwijskundige, verkeerskundige en mede-lesontwikkelaars ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen vaneen kwalitatieve, doorlopende en foutloze leerlijn, die leerlingen van het basisonderwijs klaarstoomt tot verantwoordelijke verkeersdeelnemers.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van lessen voor kinderen uit het primair onderwijs (bijvoorbeeld als leerkracht of onderwijskundige).
  • Je hebt ervaring met het (taal)niveau van kinderen uit groep 1 tot en met 8.
  • Je hebt ervaring met de klaslokaalomgeving waarin verkeerslessen zullen worden gegeven.
  • Je hebt begrip van de belevingswereld van kinderen op de basisschool.
  • Je kan uit de voeten met de vastgestelde vraagvormen (meerkeuze-, sleep-, en hotspotvragen). Deze hoef je niet zelf te bouwen, maar je gebruikt ze als format bij het opstellen van de lessen.
  • Ervaring met verkeerseducatie is een pré.
  • Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste, zowel mondelijk als schriftelijk.

Aanbod & proces

Ben jij de komende maanden minimaal 3 dagen in de week beschikbaar? En heb je interesse of verdere vragen over deze rol? Stuur dan een mail naar vacatures@ranj.nl met je CV en een korte introductie over jezelf.  

Sounds like you?

Apply now

A purple navigation arrow, facing right

Questions about jobs?

Ask our HR specialist Aimée: She can tell you passionately about who we are and what it's like to be part of our team!

Aimee@samhoudcreativetech.com